Over ons - Beeldarchief Gilde Deventer

Eind 2007 zijn we, onder leiding van Henk Hansma, begonnen met het digitaliseren van een verzameling dia's. Hiervan was een belangrijk deel al in verschillende series ingedeeld. Deze werden al verscheidene jaren door Bouwe Torn Broers en Joop Overmaat op analoge wijze gepresenteerd in verzorgingstehuizen, verenigingen etc. Deze gedigitaliseerde verzameling is door ons opgeschoond d.w.z. beschadigingen zijn geretoucheerd en verkleuringen bijgewerkt. We hebben over de beelden zoveel mogelijk gegevens verzameld en deze als metadata toegevoegd.

We hebben de verzameling kunnen uitbreiden met materiaal van onder andere Albert Heijink (bekend Deventer fotograaf) die ons nog van de nodige informatie heeft voorzien..Bovendien houden we de verzameling nog actueel door foto's te maken van de vernieuwingen die heden ten dage plaatsvinden.

Wat bieden wij?

Presentaties op verzoek (we hebben een aantal presentaties gereed, maar er kan in overleg ook wat samengesteld worden). Presentatoren zijn: Joop Overmaat en Rein Pennekamp. Kosten € 75,-

We kunnen ook voor bedrijven series samenstellen. Oud materiaal gecombineerd met nieuw.

Eventueel kan men afdrukken bestellen op verschillende formaten en/of materialen (kosten op aanvraag). Bestanden zijn uiteraard ook digitaal te verkrijgen.

U kunt ons helpen door beeldmateriaal ter beschikking te stellen. Dit kan in de vorm van foto’s, dia’s en negatieven. We digitaliseren dit materiaal en u krijgt het zo snel mogelijk weer terug.

Wilt u ons helpen of heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op:

Gerard Kostverloren: kostverlorengerard11@gmail.com

Ted Stomphorst: tedstomphorst@gmail.com

Of gebruik onze contactpagina

Powered by SmugMug Owner Log In