IJsselfront

PROCLAIMER

Het Beeldarchief Gilde Deventer wordt gerund op een non-profit basis door vrijwilligers. Wij doen ons uiterste best om de op deze website aangeboden informatie zo correct en actueel mogelijk weer te geven. De inhoud bestaat uit een combinatie van giften uit fotocollecties van particulieren of instellingen en uit door eigen vrijwilligers gemaakte opnames. Deze zijn soms al zeer lange tijd in ons bezit.

Het Beeldarchief Gilde Deventer respecteert het intellectuele eigendom van anderen. Het kan daarom zijn, dat ondanks dat wij pogingen hebben ondernomen om de  auteursrechthebbenden van het gebruikte beeldmateriaal te achterhalen, wij daar niet altijd in geslaagd zijn.

Indien u van mening bent dat uw werk is gebruikt op een manier die inbreuk maakt op uw auteursrechten of dat uw auteursrechten op een andere manier zijn geschonden nodigen wij u uit contact met ons op te nemen via de contactpagina of via beeldarchief@gildedeventer.nl

Indien gewenst zullen wij het betreffende beeldmateriaal binnen 48 uur, na melding, van onze website verwijderen, dan wel na uw toestemming tot plaatsing uw beeldrechten bij de betreffende afbeelding(en) vermelden.

Uiteraard zijn wij geïnteresseerd in beeldmateriaal met betrekking tot Deventer. Mocht u dat beschikbaar willen stellen ook dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina of via beeldarchief@gildedeventer.nl

Powered by SmugMug Owner Log In